Feminine Leadership & Entrepeneurship in Suriname

19/02/2022 11:00 am

Feminine Leadership & Entrepeneurship in Suriname

Start: 19/02/2022 11:00 am
End: 19/02/2022 12:00 pm

Zoals beloofd starten we met ons maandelijkse gratis webinar serie reeks vanaf deze maand: zaterdagochtend 19 Feb, 11-12h srt @ZOOM.

We hebben twee uitzonderlijke sprekers die hun sporen hebben verdiend binnen hun expertise gebieden. Hier een korte bio van:

1. Spreker 1: Sheetal Ganput (General Affairs Manager Datasur).
Sheetal is een jonge professional in het bedrijfsleven in Suriname. Zij is werkzaam bij Datasur als General Affairs Manager en heeft het bedrijf helpen reorganiseren op het gebied van Office, HRM en Supply Chain Management. In deze rol maakt zij deel uit van het management team en rapporteert aan de Managing Director van Datasur. Daarnaast is zij ook actief als parttime docent bij één van de instituten in Suriname. Zij heeft haar B.Sc. in Business Management en heeft onlangs haar M.Sc. in Business Management afgerond met als specialisatie in Strategie, Ondernemerschap en Leiderschap. Zij heeft een onderzoek verricht onder de vrouwelijke ondernemers in Suriname en zal tijdens deze webinar meer ingaan op de scope en resultaten van dit onderzoek. Sheetal is zeer vooruitstrevend en doet momenteel haar Ph.D. studie in Leadership & Management.

2. Spreker 2: Zephania Graanoogst (HRM Manager Telesur).

Ik ben een trotse en gepassioneerde Surinaamse vrouw, geboren in Paramaribo op 7 januari 1987. Ik ben getrouwd met een zorgzame, ambitieuze en knappe man en samen hebben we twee mooie dochters, Charity (9 jr.) en Serenity (4 jr.). Ik kan mezelf omschrijven als een Ambivert, een gebalanceerde combinatie van een Extraverte en Introverte persoon. Verder ben ik energiek, zelfverzekerd, doelgericht, betrouwbaar, flexibel maar ook wel gedisciplineerd en gestructureerd. Mijn professionele potentie wordt het best benut in een ‘performance driven’ werkomgeving met ‘teamwork’, een gezonder werksfeer, uitdagingen en kansen. Vanaf mijn opleiding en de start van mijn carrière met opeenvolgende uitdagingen en kansen, ben ik in tijd klaargestoomd om voldoende in staat te zijn rollen te vervullen die waarde creëren voor enerzijds ‘human capital’ en anderzijds de organisatie. Sinds het eerste jaar van mijn Bacheloropleiding bijkans vijftien (15) jaar geleden, groeide mijn passie voor het vak HRM. Ik heb bijkans vijf (5) jaar leiding gegeven aan de sectie Human Resource Development (HRD). Op strategisch/corporate niveau heb ik een actieve bijdrage mogen leveren aan de toekomstige richting en het voortbestaan van het Surinaams Telecom/IT bedrijf, door tot tweemaal toe (2013 en 2020) deel te zijn geweest van het Kern Strategie Team van Telesur. Daarnaast ben ik ook dankbaar onderdeel te zijn (geweest) van de verschillende transformatietrajecten betrekking hebbende op HRM.

Link tot registratie via zoom: https://lnkd.in/eN_n3ka3

The Suriname Trade and Industry Association Young Management, STIA Young Management is the representative of Young Entrepreneurs and Young Professionals in the age category 18 to 40 years, in Suriname.