Geeta Rosiek van de Hakrinkbank N.V. zal het hebben over Financial Management for Young Entrepreneurs!

Lees hieronder meer over Geeta.

Geeta, 48 jaar, is een, energieke, zeer gemotiveerde, goed gedreven en sociaal bewogen vrouw, die het belangrijk vindt om altijd goed voor de dag te komen. Zij heeft het vermogen om positieve relaties op te bouwen in zowel haar professionele – als privé omgeving. Zij heeft al ruim 29 jaren ervaring in de bankensector en is tevens 10 jaren verbonden aan de Lions Club Kwatta. Daarnaast is zij ook een trotse moeder van een dochter, die piloot is van beroep.

In 1993 begonnen als administratief medewerker op de Foreign Transfers Dept. van de Hakrinbank N.V. en thans Relationship manager op de Business Banking Dept. In 1196 behaalde zij haar propedeuse in Rechten aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Zij heeft een Bachelor in Economics behaald bij IDPM INHolland en haar MBA in Management & Finance behaalde zij in 2011 .aan het Mr. F.H.R. Lim A Po Institute for Social Studies Daarnaast heeft zij diverse opleidingen genoten waar onder: Quality improvement for business reports, Corporate loan via NIBE SVV, AML course & workshop bij KPMG Business & Advisory Services, Leadership skills by Slide Edge Consultancy.

In 2006 werd Geeta benoemd tot junior Relationship manager en in 2012 Relationship manager. Zij is trots om deel uit te maken van de nummer 1 Business Bank en een van de grootste banken in Suriname, de Hakrinbank N.V. Zij bezit een enorm scala aan vaardigheden voor het kunnen aanbieden van bankproducten w.o. het verstrekken van kredieten en is constant gefocust op wat belangrijk is voor haar cliënten en de instelling.